Thanks For Viewing My Blog =) ~ http://misspororosws.blogspot.my

Perpisahan itu....

Views

Tanggal 10 disember, kelas MM telah buat majlis perpisahan untuk kelas 5 Bersih bertempat di Pantai Cahaya Bulan (PCB). Memang best lar kat sana, Semua yang stress study selama ini hilang dipukul ombak pantai. Kami satu kelas enjoy kat sana bermain air pantai, bermain baling tepung, sukaneka dan menikmati ayam bakar.

Fuhh memang tak puas rasa. Yang paling best dapat berposing kat sana. MM rasa inilah kenangan yang paling tak akan MM lupakan dalam hidup MM. Namun setiap perkara yang bermula itu pasti ada pengakhirannya. Kami kat sana hanya 1 malam. Keesokannya kami bersiap untuk pulang ke rumah masing2. Menjalani kehidupan normal seperti sediakala. Memang sedih giler ar time nak berpisah toe. Sorang2 mintak diri nak pulang. Sebak MM rasa.

Namun sebuah persahabatan yang telah terbina tidak akan  ada perkataan putus. Kerana persahabatan terbina dari perasaan kasih sayang dan keikhlasan yang disemai dan dibajai setiap hari. Walaupun jauh terpisah selepas ini, Pasti ada ikatan persahabatan itu.Yupp, itu MM sangat pasti. Suatu hari nanti, Kita pasti berjumpa lagi dan mengenang kembali peristiwa ini. MM doakan semua kawan2 berjaya dalam hidup.. fullstop ~  ( mood sedih )

  Jom tengok gambar-gambar kami kat sana 
Sweet memori. Takkan lupakan sampai bila-bila. Sayang kamo semua. ❤❤❤With Love,

! Like Kalau Suka !

0 comments :