Thanks For Viewing My Blog =) ~ http://misspororosws.blogspot.my

Sweet Moments in my Birthday

Views

Wah,Happy sangat saat menulis entry nie.Dah lama sangat tak update blog nie.Bukan tak  nak update tapi tak ada masa nak update.Story nya banyak nak kongsi dalam blog nie tapi tak sempat nak menaip.

Hari ini terdetik nak update blog kesayangan nie sabab nak kongsi saat indah tanggal 24 April.Yup seperti biasa 24 April ialah tarikh yang biasa bagi orang lain.Tapi ia cukup special buat MM sebab ia tanggal MM dilahirkan.Tahun ini cukup istimewa kerana MM dapat hadiah special dari teman-teman di tempat kerja.Mereka memang sporting giler dan baik hati..Thanks sangat bagi kad ucapan dan hadiah yang besar toe.Selain itu MM dapat hadiah chocolate Ferrero Rocher dari Kak Chip yang sangat2 baik hati.

~big surprise betul lar mase korang semua bagi kad dan hadiah toe..Saat buka hadiah toe memang happy sebab tak sangka dapat kepala Garfield yang besar macam toe.Sekarang nak tidur mesti kena peluk dulu sweertheart Garfield MM nie.hehehe.Thanks sangat to Kudik,Along,Kak Sal,Kak Bie,Kak Tie,Kak Chip dan mak saudara yang super sporting.Sayang kamoo sangat2..

 kongsi gambar sikit boleh...


Wah,dapat kad dari Kak Sal time dah siap-siap nak pulang dari tempat kerja.Terkejut btol time nie.Siap pose lagi nga Kudik saya nie.Comel kan die.Yang tak tahan toe pandai diorang berlakon.Cakap sory tak dapat kasi hadiah,Hanya kasi kad je.MM tak kisah pown sebab dapat kad toe pun dah happy sangat2.



alala~time dah ambil helmet nak naik motor toe.Kudik datang dari belakang kasi kotak hadiah.Wah..Punya besar kotak toe.Malu pun ada time naik motor sambil pegang kotak hadiah toe.


 JENG..JENG..JENG..Ini dia hadiah dari diorang tadi.Balik toe terus buka.Tak sabar lorh nak tengok apa dalam kotak toe.Terkejut mama tengok kotak toe besar sangat.hehehehehe.Cantik kan garfield nie?
(mama cakap muka garfield nie macam muka MM) ~Tak kisah pown asal happy dapat peluk Garfield nie.


~Saje je edit pic nie.Nak buat kenang-kenangan.Ok tak??


Nie lar semua moments  indah saat birthday MM.
Tak sangka dalam diam-diam dah 18 tahun MM kan.Rasa macam budak sekolah je lagi.
hehehehehe


Sekarang kalo nak tidur mesti nak peluk Garfield nie. Kalo tak peluk rasa something tak kena jee.



With Love,

! Like Kalau Suka !