Thanks For Viewing My Blog =) ~ http://misspororosws.blogspot.my

blogku yang sunyi dan sepi

Views

Salam semuanya. Wah, dah lama MM tak update blog nie.Tengok dah berhabuk kan blog nie. Rindu nak story mory dalam blog MM nie.

Entah mengapa hari ini baru teringat sal sebuah blog ku yang dah lama ku tinggalkan sepi. Untuk pengetahuan semua bukan nya sengaja untuk tidak menulis dalam blog ini. Sebenarnya aku meneruskan pengajian di Kolej Mara Kuala Nerang dalam bidang Perakaunan. Sudah hampir 2 bulan setengah aku belajar disana. Alhamdulillah aku dapat menyesuaikan diri dalam persekitaran yang baru di bumi Kedah. Aku harap aku dapat menamatkan pengajian ku dengan lancar dan mendapat keputusan yang baik. Doakan aku yee teman-teman.

Sekarang aku cuti mid sem n cuti raya. Cam tak best je cuti raya digabungkan dengan cuti mid sem kan? Apa boleh buat, terima jelah. So,tinggal beberapa hari lagi nak raya, macamana nie ,baju raya x beli lagi. Ehh, lupa plak, esok abang sulung kesayanganku blik kampung. Jadi dia dah janji nak sponser baju rayaku thn nie. Thanks my bro...

Oklah, Aku stop kat sini dlu story mory ku. Sebenarnya banyak sangat yang aku nak story mory kat sini. Pasal KMKN , kawan-kawan baruku, roomate baru ku, kuliah ku yang happy go lucky n macam2 lagi tapi apakan daya tak sempat, ditamabah dengan line internet cam siput nie.
Urmmm, menyampah toll. Insyallah, lain kali aku akan kongsi  lagi story hidupku. Bye-bye ~

Dunia ini sebuah buku, orang yang tidak pernah melakukan perjalanan,
ibarat hanya membaca satu halaman buku sahaja.



Gembira dengan kehidupan baru di KMKN. 
~Semoga ia satu wardah untuk aku mencapai cita-citaku.
Insyallah :)



With Love,

! Like Kalau Suka !